Kringsmindes frivillige er hoppet i arbejdstøjet. De viser børn, hvordan en aktiv kartoffelferie foregik i gamle dage.
Copy link address
Kristine Lund Nydahl , krlny@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Der blev solgt kartofler frisk fra jorden. Foto: Kristine Lund Nydahl -
Børnene kunne prøve at lave roelygter, der er en gammel tradition. Foto: Kristine Lund Nydahl -
I køkkenerne kogte og syltede de til den store guldmedalje. Foto: Kristine Lund Nydahl -
Der skulle graves kartofler op, så der var noget at sælge på gårdmarkedet. Foto: Kristine Lund Nydahl -
Der var smagsprøver på hjemmelavet rødbedesuppe. Foto: Kristine Lund Nydahl -
En trillebørfuld kartofler frisk fra jorden blev leveret klar til salg. Foto: Kristine Lund Nydahl -
Der var både køer, får og høns på gården, men kattene var måske de mest populære dyr at hilse på. Foto: Kristine Lund Nydahl -
Der var en kraftig lugt i køkkenet, hvor rødbederne blev kogt og syltet. Foto: Kristine Lund Nydahl -
Man kunne købe hjemmebagte boller, kaffe og varm kakao. Foto: Kristine Lund Nydahl -
Karin Rahbek, museets forvalter, var omklædt og hjalp til med salget af kartofler. Foto: Kristine Lund Nydahl -
Der blev solgt friske udskårne græskar, som blev syltet i køkkenet. Foto: Kristine Lund Nydahl -
Små og store var klar til at hjælpe, her med at presse øbler til most. Foto: Kristine Lund Nydahl -
9-årige Freya er glad for, man ikke længere skal bruge sin ferie på at grave efter kartofler og roer. Foto: Kristine Lund Nydahl -
Der var dyb koncentration om kunstværket, der blev kreeret med kartoffeltryk. Foto: Kristine Lund Nydahl -
Børn og forældre fodrede gårdens dyr. Foto: Kristine Lund Nydahl