Stjernerestauratør: - Jeg har fået det kød, jeg skal have
På Michelin-restauranten Ti Trin Ned er der stadig kød på menuen, men privat har restaurantchef Mette Gassner valgt at leve af en plantebaseret kost.
Copy link address
Lene Dalsgaard Nielsdatter ledni@jfmedier.dk
Annonce
Helt privat har kok og medejer af Michelinrestauranten Ti Trin Ned, Mette Gassner, besluttet, at hun har fået det kød, hun skal have at spise. I dag spiser hun kun animalske fødevarer, når hun smager maden til i restauranten - og når hun en sjælden gang, fx til jul, vælger at spise et enkelt stykke flæskesteg eller and. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Kål er ikke bare 'kedelig helsekost'. Med kærlig behandling er det en lækker og meget mættende spise, siger kok og restaurantchef, Mette Gassner, der privat har levet som veganer i to år. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen